follow Catalog firme » Gradina » Firme pamant vegetal » Pamant vegetal ilfov
  home     Firme pamant vegetal   Pamant vegetal ilfov

Pamant vegetal

pamant vegetal (ILFOV)
Firma noastra se ocupa cu transport si vanzare agregate de balastiera (toate sorturile), pamant vagetal sau de umplutura, la cele mai mici preturi din zona. Executam urmatoarele tipuri de lucrari: lucrari de terasamente, excavatii diverse, sapaturi fundatii pentru constructii, decopertari, indepartare strat vegetal si copaci, nivelari terenuri, sapaturi santuri, platforme parcari, drumuri, umpluturi, santuri, fose septice, canalizari, piscine, demolari. Inchirieri excavator, incarcator frontal...
0726 *** ***Click aici!
pamant vegetal (ILFOV)
Firma s-a infiintat in anul 2006, fiind specializata in transporturi agregate de orice fel: nisip, balast, sorturi. prestari servicii cu utilaje de constructii, totul la preturi sub media pietei. suntem deschisi oricarei colaborari. Convingeti-va! pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va..
0722 *** ***Click aici!
pamant vegetal ilfov (ILFOV)
Suntem o societate al carei obiect de activitate este amenajarea completa a spatiilor verzi, prestarea serviciilor aferente, precum si comercializarea intregii game de plante ornamentale de exterior si interior. compania noastra va poate veni in ajutor cu o intreaga gama de produse si servicii specifice amenajarilor de gradini si spatii verzi, sisteme de irigatii dar si consultanta, service, intretinere pentru lucrari efectuate de..
0724 *** ***Click aici!